Mercure Budapest Korona

ALLSAFE tanúsítvány az Accor szállodákban

Az Accor hotelek ALLSAFE tanúsítvány bevezetésével készülnek a vendégek fogadására. A tanúsítvány bevezetésének célja a szállóvendégek és a személyzet biztonságának és egészségének megőrzése, fokozott higiéniás és távolságtartási protokoll alkalmazásával.

A szállodavállalat minden munkatársa részére fertőtlenítőt, maszkot biztosít, valamint mindenki által használható fertőtlenítési lehetőséget nyújtanak az épület forgalmasabb pontjain, a recepciónál, a lobbiban és az étteremben is. A közösségi területeken kérik a biztonságos távolságtartást, és biztosítják az érintésmentes bejelentkezést, fizetést.
Fokozott figyelem irányul a tisztaságra, rendszeres fertőtlenítésre nemcsak a szobákban, hanem a közösségi területeken is. Nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra az ételek elkészítése, felszolgálása folyamán, ami az étterem zárva tartása idején ingyenes szoba szerviz szolgáltatásra is vonatkozik.
A fent megfogalmazott intézkedések betartását a munkatársak képzésével és folyamatos ellenőrzéssel biztosítják. A szabályok betartását és a vendégek egészségének megóvását minden szállodában erre kijelölt felelős munkatárs segíti.

Az augusztus 3-án megnyíló Mercure Budapest Korona Hotellel együtt immár mindhárom budapesti Mercure szálloda várja a vendégeket.